Datum: 10 juni 2015 - Categorie: Festivals

openair

Twee jaar geleden bezocht ik AOA voor de eerste keer, zowel op zaterdag als op zondag. Vorig jaar besloten we voor de eerste keer op de camping te gaan staan. Dat was zo goed bevallen dat we dat dit jaar weer deden. Van vrijdag avond tot maandag ochtend beloofde het dus weer een en al feest te worden.
Het was warm, bloedheet zelfs en als je dan met een koffertje en 2 tassen van Tilburg naar Amsterdam moet reizen krijg je het nog warmer. De reis verliep op een kleine vertraging in Amsterdam na vlekkeloos. Het zou wel gaan regenen en onweren vanavond dus toen we op de camping aankwamen rond een uur 18:00 besloten we om meteen de tentjes op te zetten. En ja hoor, ze stonden nog maar net en het begon te regenen. Snel schuilen en wat te eten halen op het pleintje vooraan de camping, een lekker biertje erbij en die regen deed ons niks. Uiteindelijk viel die regen ook allemaal wel mee en konden de geplande festiviteiten die avond op de camping gewoon doorgaan. Zo zaten we er alvast lekker in voordat het festival op zaterdag pas echt ging beginnen.

En wat een weer hadden we weer. Voor het derde jaar op rij was het fantastisch weer, wat een geluk! De zaterdag begon lekker toen we eerst op de camping wat aten en wat biertjes dronken. Vervolgens trokken we de lijn op het festivalterrein mooi door. Er stonden zoals gewoonlijk een stuk of 8 stages op ons te wachten en ik geloof dat we ze allemaal af zijn gegaan. The Flexican en Sef hadden voor het eerst een eigen stage: Your’s Truly. Daar zouden we afsluiten, maar eerst wilden we allemaal Typhoon zien op de MTV stage. Na vele dansjes te hebben gemaakt was het rond een uur of elf toch echt afgelopen. Althans de zaterdag dan. We gingen nog even chillen op de camping en lekker slapen zodat we zondag een beetje fris verder konden.

IMG-20150608-WA0031

Zondagochtend werden we al vroeg de tent uitgebrand, dus gingen we lekker buiten zitten en liggen. Wat een heerlijk begin van een nieuwe dag was dat. Eigenlijk gewoon rustig wachten tot we weer het festivalterrein op mochten. Dit jaar kon je virtueel betalen met je polsbandje, er zat een plaatje op die je kon opladen en via wifi-verbinding kon je dan bij de bar betalen. Ik was eerst wel een beetje sceptisch maar het werkte verbazingwekkend goed. Bepakt met waterpistooltjes en nog meer gekkigheid gingen we weer op pad. Vandaag werd het een techno/deephouse feestje met namen als Juan Sanchez en ROD. Claptone sloot de MTV stage af en daar wilde ik samen met mijn vriendin sowieso heen. Iedereen deed vandaag z’n eigen ding en we zochten elkaar af en toe op. De muziek was lekker, het bier smaakte steedse beter en de dansjes waren we gelukkig nog niet verleerd.
Na twee heerlijke dagen was het maandag ochtend toch echt tijd om de tent weer in te pakken. Extra vroeg want we moesten weer terug naar de orde van de dag en dat betekende schoolopdrachten. Maar niet getreurd, er komt altijd weer een volgende keer.

Echte liefde
IMG-20150608-WA0036