Datum: 20 januari 2015 - Categorie: live optreden

Op 13 December 2014 was het tijd voor een goed techno/deephouse feestje. Samen met een nauwkeurig samengesteld fissa-team gingen we er tegen aan op Pleinvrees, een gevestigde naam in de evenementenwereld. Vanaf Tilburg moest ik eerst naar Rotterdam, waar een vriend van me woont en waar ook het feest is. Na een paar biertjes gedaan te hebben met de groep zat de sfeer er al goed in en gingen we naar de locatie, Factory 010.

De locatie was echt super nice, een oud soort magazijn/fabriek die was omgetoverd tot een heerlijke ‘ravecave’. Het was vooral te doen op de mainstage, daar was de ambiance en de sfeer het beste. Er was nog één andere stage waar we natuurlijk ook even een kijkje namen. Toen ik na het plassen even op de rest moest wachten, werd ik ineens door een security meneer hardhandig vastgepakt. Hij dacht dat ik drugs aan het verstoppen was en wilde me fouilleren. Ik moest m’n broekspijpen omhoog rollen omdat hij dacht dat ik het in iets in mijn schoenen of sokken verstopten. Hij kwam erachter dat hij het verkeerd had gezien en verontschuldigde zich voor het storen. Na deze korte pauze gingen we naar de mainstage en daar zijn we niet meer weg geweest. De sfeer was goed en iedereen stond overal lekker te dansen, te socializen en te lachen. De muziek ging steeds harder en werkte naar de climax toe. Het laatste uurtje zochten we daarom het podium op en stonden we vooraan om af te sluiten. En dat ging nog wel even heel lekker, samen met iedereen die er was.

Het was een heerlijk feest met fijne mensen en fijne muziek, zoals elk techno feest eigenlijk wel. Het was goed geregeld en er stond genoeg security om de veiligheid te waarborgen. De aankleding was awesome en pastte precies bij het feest. Kortom het was aan.
Toen de lichten weer aangingen was het tijd om het station op te zoeken, we mikten op de trein van 7:15 en gelukkig haalde we die ook. Zo kwam ik rond een uurtje of 8 thuis en dook ik moegestreden mijn eigen bedje in. Heerlijk.

Hier een foto van de ambiance:
pleinvrees